2015. december 21., hétfő

Winter Style Lessons By My Favourite Bloggers

2015. december 21., hétfő
The weather is getting more and more colder, but this doesn't have to mean we only wear knitted clothes from now. Obviously, layered dressing is the first, but comfort is farly not everything. In fall I usually can't decide what to wear, I thought maybe you know this situation (why wouldn't you know it? I'm sure I'm not the only one who's that lame puzzled), so I collected a few fall outfits from my favourite bloggers to wear in 2015.
How are you doin'? And how about Christmas preparation? In the last few days I worked A LOT on presents, cookies, decorations, everything about the holidays. I'm sorry but I didn't have any free time - you even won't believe how this post was "born". I wrote it in September, but I forgot to post it, and then the weather and the calendar turned December, so now I changed it title from "Autumn Style Lessons" to "Winter Style Lessons". So tricky, haha. Nevermind, have a nice holiday, and don't forget to check out the blog! xx
***
Egyre hűvösebb az idő (lehet még ennél is hűvösebb?), de ennek nem kell azt jelentenie, hogy mostantól csak kötött pulcsikat hordhatunk. Persze, a legfontosabb, hogy rétegesen öltözzünk, de azért nem minden a kényelem. Mindenesetre én ilyenkor nem igazán tudom eldönteni, hogy mit vegyek fel, és ha esetleg Ti is így vagytok vele (már miért ne lennétek így? biztos, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen tanácstalan), összegyűjtöttem néhány őszi outfitet a kedvenc bloggereimtől. (A számozás nem sorrend vagy hasonló!) 
Másik téma: hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Mióta megkezdődött a téli szünet, én folyamatosan sütök, ajándékokat csinálok, csomagolok. Szinte alig volt szabadidőm - ezt a bejegyzést például már ősszel megírtam, csak elfelejtettem kirakni, aztán december lett, most meg átírtam a címében az őszt télre, haha. Na de mindegy, töltsétek kellemesen a szünetet, hamarosan jelentkezem! xx
________________________________________________________________________

1. Atlantic-Pacific

You may know Blair Eadie, she started her blog many years ago and she posts almost daily. I love her original style that you even couldn't copy, it worth getting inspired while scrolling down her blog.

Blair Eadie-t biztos nagyon sokan ismeritek, már jó néhány éve vezeti a blogját és majdnem minden nap tesz fel új bejegyzést. Igazán egyedi stílusa van, amit szinte le sem lehet másolni, de egy-egy outfitet azért érdemes ellesni tőle!

2. Olivia Palermo
First I even didn't want write about Olivia in this selection, because she's not a real blogger, but I couln't stand not mentioning her sets, so she got some space in this post. Her style is so modern, and I like that she's rather a trendsetter than a trendfollower.

Először nem is akartam belerakni Oliviát ebbe a válogatásba, hiszen ő főállásban nem blogger, de a szettjei mellett nem mehetünk el szó nélkül, így végül ő is helyet kapott a bejegyzésemben. Az ő stílusa nagyon modern, tetszik, hogy nem a trendek szerint öltözik, inkább maga diktálja a divatot.

3. Shineonsilver
Eszter is my absolute favourite blogger at the moment, I adore her style! She loves romantic pieces, she often wears skirts but she mix these with funnier clothes and the result is... I only can say her outfits are everything.

Eszter az abszolút kedvenc bloggerem jelenleg, imádom a stílusát! Ő a romantikus darabokat kedveli, gyakran hord szoknyákat, de ezeket nagyon jól tudja ellensúlyozni kevésbé komoly kiegészítőkkel. Megéri végigböngészni a blogját (ő is jó néhány éve kezdte), nagyon sok csodára fogtok bukkanni!

4. iEmmafashion
I've already wrote a few posts about bloggers, and Emma was mentioned in all of them (and this contains future, too). I don't think I have to explain her, I'm sure you always read her blog while getting melted, haha.

Több bejegyzést is írtam már más bloggerekről, de olyan még nem volt, amiben Emma ne szerepelt volna (ez vonatkozik a jövőre is, azt hiszem). Őt nem kell megmagyaráznom, biztos ti is nyálcsorgatva nézitek az outfitjeit, haha.

5. Mesmemos
Nóri is a 18 year-old Hungarian girl who loves skirts with sneakers and they actually suit her! (Can you imagine that?) I like her fall style and thought I should share it with you.

Nóri egy 18 éves magyar lány, aki szereti edzőcipővel hordani a szoknyákat, és még jól is áll neki! (El tudjátok ezt hinni? Nekem miért nem áll jól? Segítség!?) Tetszik az őszi/téli öltözködése, és gondoltam, őt is megosztom Veletek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

La Papillon Noire © 2014