2015. december 26., szombat

A New Beginning

2015. december 26., szombat
Merry Christmas! I really love the spirit of this holiday - making presents, baking cookies, decorating the Christmas tree. This year Christmas is very special to me and my blog. I finally can bespeak: I got a new domain, so from now you'll find the blog on florabugan.com. This is the way I loose La Papillon Noire. It wasn't easy to remember, that's way we changed it to a brand new URL. The title is new as well: Fleur.
The new page is live already, and the older posts are mostly up. From now I use a new blog engine Nibbleblog. I'm currently trying to learn using it, so if you find any mistakes, please ignore them. In the past few days I was working on the outlook, but I still would like to prettify it. I really hope you'll like my new site!
At last, I would like to ask how you are doing. Relax a lot, spend your time with your family, don't forget about school things and finally, don't miss my new site! xx

 FLORABUGAN.COM


Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok! Imádom ezt az ünnepet, a saját készítésű ajándékokat, a sütisütést, a karácsonyfát, mindent. Az idei karácsony számomra különleges, és nagy fordulatot hozott a blogom életébe. Most már elárulhatom, hogy tegnap a Jézuska egy új domain címet "tett le a fa alá", ami azt jelenti, hogy hamarosan már a florabugan.com címen éritek el a bejegyzéseimet. Ezzel a blog véglesen megválik a La Papillon Noire névtől, amit elég nehéz volt megjegyezni, nem is beszélve arról, hogy (mint utólag kiderült) nem is volt helyesen leírva. Az új név egyszerű, és sokkal személyesebb: Fleur.
Az új cím már aktív, a korábbi bejegyzések is felkerültek a blogra. Mostantól nem a Blogspoton, hanem egy új blogmotoron, a Nibbleblogon fut, ennek a kezelését egyelőre még csak tanulom, így nézzétek el, ha bármilyen technikai hibával találkoztok az oldalon. Igyekszem egy kicsit bővíteni a tartalmat, megújítom az egyes menüpontokat. A kinézetet is folyamatosan alakítom, még az sem végleges.
Remélem, az új blognak is hűséges olvasói lesztek. Lassan egy éve, éppen Szilveszterkor indult el a La Papillon Noire, azóta követitek nyomon a bejegyzéseimet. Sok olvasótól kaptam visszajelzést, néhányan meg is említettek a saját weboldalukon. El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok mindezért!
Mindezek után pedig csak annyira lennék kíváncsi, hogy hogyan töltitek a szünetet. Pihenjetek sokat, legyetek együtt a családotokkal, barkácsoljatok valamit, ne feledkezzetek meg a tanulásról, és végül, de nem utolsó sorban ne felejtsétek el lecsekkolni a florabugan.com-ot! xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

La Papillon Noire © 2014