2015. november 8., vasárnap

Walking In Versailles

2015. november 8., vasárnap
I know it's a littlebit late, but I didn't have time to post this until now. These are my last pictures from Paris. You may have seen on my Instagram (@florabugan) that we visited Versailles. We first walked around the amazing and huge garden, then we went inside to the castle. I loved the both, but there was a lot of people there. Although we were so-so tired, we climbed the Eiffel Tower (2. storey, 720 stairs) at the end of the day.
That day I tried to wear warm and comfortable clothes, that's why I chose my hundred years old boyfriend (mom) jeans, a Zara blazer and a heart patterned knitted top I bought in Forever21 the day before. Naturally I was wearign my crown headband (princess forever), my ankleboots and a pair of adorable sunglasses I borrowed from my BFF, Rebeka.
I'll post some new outfits soon (as soon as the weather get better and less foggy), I'm waiting forward to get some packages, and I got an invitation to a contest from farfetch.com, so stay tuned! Until then don't forget to check my social media accounts, such as the blog's Facebook page, my Tumblr and Polyvore. xx
***
Tudom, hogy kicsit elkéstem vele, de csak ma jutott rá időm, hogy felrakjam ezt a bejegyzést. Ez lesz az utolsó posztom Párizsról. Biztos láttátok az Instagramon (@florabugan), hogy nem csak a városban, hanem körülötte is voltunk, elmentünk például Versailles-ba is. Először a lenyűgöző és hatalmas parkban sétáltunk, csak utána néztük meg a kastélyt belülről. Mindkettő nagyon tetszett, de nagyon sokan voltak, és a nap végére már nagyon fáradt voltam. Ennek ellenére este, amikor visszaértünk a városba, még megnéztük az Eiffel-tornyot is, sőt, fel is lépcsőztünk a 2. emeletre, ami nagyjából 720 lépcsőfoknak felel meg.
Aznap igyekeztem minél melegebb és kényelmesebb ruhákat felvenni, így esett a választásom a szó szerint ezeréves, átalakításra szoruló boyfriend (mom) jeans-emre. Előző nap vettem a Forever21-ban a szívecskemintás felsőt és a Zarában a sötétkék blézert. Természetesen rajtam volt a koronás hajpántom, és bokacsizmám (ez várható a következő 50 posztban is), és egy napszemüveg, amit Rebekától kértem kölcsön.
Hamarosan jövök új outfit bejegyzésekkel (amint felszáll a köd, mert így nem lehet fotózni), néhány csomagot is várok, és nemrég felkeresett a farfetch.com egyik dolgozója, aki egy versenyre invitált. Erről majd később, addig is figyeljétek a közösségi oldalaimat, a blog Facebook-os oldalát, a Tumblr-omat, és a Polyvore oldalamat, amit nemrég hoztam létre. :) xx
blazer, boots, headband - Zara / top - Forever 21 / jeans - H&M and DIY / sunglasses - Stradivarius

2 megjegyzés:

La Papillon Noire © 2014