2015. november 18., szerda

Holidays Are Coming | The What-To-Buy Dilemma

2015. november 18., szerda
December is going to be here soon, and holidays are coming with it. I know most of you start thinking about what elegant clothes to buy for Christmas and NYE (or what kind of presents to give your loved ones, but I'll write about this topic a bit later).
I've already mentioned about a week ago that I'm taking part in Farfetch's competition called "Holidays Are Coming". Many bloggers got invited to this and our task is to style one or more party looks for Thanksgiving, Christmas or New Years Eve featuring Farfetch's designer clothes (Dolce&Gabbana, Fendi, Alexander McQueen). It wasn't hard to find beautiful pieces, my only problem was that they were a bit too much elegant (businesswomen-like), so maybe my sets are not as young as I wanted them to be.
I know I'm not helping a lot with the luxury stuff, but you don't need a Chanel dress to be stylish! These are just a few ideas, you can get inspired by them to create your perfect party outfit. (But don't forget to check out Farfetch's sales as well!)
I hope you like my sets, I'm curious about your opinion! xx
***
Mindjárt itt a december, vele együtt pedig a karácsony és a Szilveszter. Tudom, hogy sokan már ilyenkor elkezdtek rajta gondolkodni, hogy milyen elegánsabb ruhákat szerezzetek be ezekre az alkalmakra (vagy éppen hogy milyen ajándékkal kedveskedjetek a szeretteiteknek, erről viszont majd csak később fogok írni).
Már említettem korábban, hogy részt veszek a Farfetch "Holidays Are Coming" nevű versenyén. Feladatként minden blogger azt kapta, hogy állítson össze az oldal kínálatából egy vagy több karácsonyi/szilveszteri hangulatú partiszettet. A Farfetch nagyrészt luxusruhákat árul (mint a Dolce&Gabbana, Fendi, Alexander McQueen), így nem volt nehéz szép darabokat találni. A problémám az volt, hogy egy picit talán túl elegánsak is voltak (vagy inkább üzletasszonyosak), így lehet, hogy az outfitjeim nem lettek olyan fiatalosak, mint szerettem volna.
Tudom, hogy ezzel a sok luxus-cuccal nem sokat segítek, de nem kell feltétlenül Chanel ruhát felvennünk, hogy stílusosak legyünk! Ez csupán néhány ötlet, innen is el tudtok lesni néhány apró részletet a tökéletes partiszetthez!
Remélem, tetszeni fognak az összeállítások, kíváncsi vagyok a véleményekre! xx
________________________________________________________________________

The First One

This is the most simple set of all I guess. It consists of a plain black Fendi pencilskirt, a wonderful Alberta Ferretti lace top and a pair of D&G brogues. Oh, and do not forget about the gorgeous clutch, the Linda Farrow sunnies and the fedora! 
Ez a szett talán a legegyszerűbb. Egy egyszerű, szűk fekete Fendi szoknyából (ezzel soha nem lehet mellélőni, még akkor sem, ha a H&M-ben szerezted), egy gyönyörű, ujjatlan Alberta Ferretti csipkefelsőből és fekete Dolce&Gabbana oxfordból áll. Nagyon megörültem, amikor megtaláltam a kicsit extrém kinézetű, de kellőképpen ünnepi hangulatú clutch-ot, ami nem csak metálos felületű, de trendi rojtok is vannak rajta. A Linda Farrow szemcsi és a kalap pedig csak kiegészítők, de azért nekik is van szerepük.
________

The Second One 
Black and white is perfect for the holidays - so elegant! Just look at this elegant VB midi skirt, crazy Moschino sweatshirt and the special shoes! You can make your look perfect with a cozy grey coat.
A fekete-fehér az egyik kedvenc színösszeállításom mostanában, ráadásul elegáns is. Ebben a szettben is megjelenik egy fekete szoknya, de ez egy kicsit hosszabb, mint az előző. És ha már a színek elegánsak, ellensúlyozásképpen egy viccesebb, tehénkemintás rövid derekú Moschino pulcsit választottam a szoknya mellé. Mindehhez jön a különleges Emporio Armani cipellő és a szintén crazy Kenzo clutch, a szett megkoronázásaként pedig egy szürke szövetkabát Isabel Marant-tól. Ezt az outfitet is könnyű lemásolni, próbáljátok ki!
________

The Third One
You have to be careful when mixing different shades in your outfit. A colourful dress is a good choice if you want to look interesting and special. But do not wear too many colours! Better if your dress has a lot-lot of colours that you can choose from when adding some accessories (such as the D&G bag or the Marc Jacobs shoes that I'm actually in love with).
A különféle színek keverése már kicsit más téma. Jó választás egy színes ruha, ha nem szeretnénk unalmasan kinézni, de figyelni kell arra, hogy azért mégse viseljünk túl sok színt. Ez elkerülhető például ha a kiegészítőink színei mind-mind megjelennek a ruhán. Így passzol egymáshoz például a Dolce&Gabbana táska és ruha, amit a Marc Jacobs csizmával egészítettem ki. 

________

The Fourth One
This is the most special set, and I think it's my favourite as well. Okay, maybe when you first look at the Stella McCartney dress and Valentino pullover you can't say they are going to be perfect together. This look is for bloggers and other crazy ones (sorry dear blogger world, I still adore you) - just be yourself and put on a pair of block heeled Gianvito Rossi from Farfetch.
Ez a legkülönlegesebb szett mind közül, és azt hiszem, a kedvencem is. Tudom, hogy a Stella McCartney ruha és a Valentino pulcsi nem igazán mennek egymáshoz, de én úgy képzeltem, hogy rávesszük a pulcsit a ruhára. Ehhez a szetthez egy burgundy block-heeled Gianvito Rossi magassarkút választottam, Saint Laurent minitáskát és a cipőhöz színben passzoló Fendi pom pom kulcstartót. Nekem az ilyen layering outfitek is nagyon tetszenek.

Hope you can use my tips, have a nice time while shopping! xx / Remélem, hasznát veszitek az ötleteimnek, jó vásárolgatást! xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

La Papillon Noire © 2014