2015. szeptember 11., péntek

Autumn Outfit Ideas

2015. szeptember 11., péntek
I'm sure I'm not the only one who doesn't know how to dress on cooler days. I always start autumn with a wardrobe-sorting (even if I don't actually need my knitted clothes in September), but I still have nothing to wear on mornings.
But I have some tips for those who are in the this juncture (including myself). I tried to create a few outfits you can wear in school. xx

***

Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki ősszel nem tud rendesen felöltözni. A gardróbomat mndig át szoktam rendezni (már szeptember első napjaiban előveszem a kötött pulóvereket), de ettől függetlenül minden reggel ugyanolyan tanácstalan állok előtte.
Viszont lenne néhány ötletem/tippem azoknak, akik ugyanebben a helyzetben vannak (köztük magamnak is). Igyekeztem olyan szetteket összeállítani, amik iskolába is viselhetőek, kényelmesek és melegítenek is. Remélem, hogy egy kicsit azért tudok segíteni! xx
_________________________________________________________________________

1. Rainy days
If it's possible, I like dressing girly even on rainy days. I think a sweatshirt with a skirt is an absolute good choice, especially with a fur coat and a pair of chelsa boots. No accessories needed - just a simple black fedora and the "Rain Check?" umbrella.

Szeretek az esős napokon is csinosabban felöltözni, már amennyire ez lehetséges. Szerintem a szoknya és a pulcsi abszolút jó választás, főleg szőrmekabáttal és lovaglócsizmával. Kiegészítőkre sincs szükség, csak egy egyszerű kalapra és a "Rain Check?" feliratú esernyőre.

2. Rocking your fav summer shorts
Most people think that shorts can't be worn with tights. But a warmer and lazier one is the best decision for even a winter day. You can wear it with a shirt or a simple t-shirt.

Sokan gondolják, hogy rövidnadrágot nem lehet harisnyával viselni. Pedig egy vastagabb, lazább szabású sort nagyon is jó választás a hidegebb napokon. Ezt akár inggel, akár egyszerű pólóval is fel lehet venni.3. Vintage look
Looking a bit vintage is always fun and so chic. A cool denim romper/dress makes your outfit perfect. Just wear it with a piece of knitwear and future styled Vagabond sneakers.

Az abszolút kedvenc! A vintage stílussal nem lehet mellélőni, ami egyszer divat volt, az örökké "cool" marad. Jó választás például egy ilyen farmerruha, akár kötött pulcsival és Vagabond edzőcipővel. (Egyébként a nem-éppen-láthatatlan zokni is része szettnek, haha.)

4. Romantic x Black
A pastel pink dress always reminds people romantic, dreamy style. But what about wearing it with rocky accessories? A classic leather jacket and a black backpack will make your outfit interesting. And with a piece of glamour (on the shoes), you'll look effortlessly original.

Egy pasztelles rózsaszín ruhácskáról mindenkinek a romantikus stílus jut eszébe. Viszont ha "megbolondítjuk" néhány rockosabb kiegészítővel, mint egy klasszikus bőrdzseki vagy a fekete hátizsák, egyből sokkal érdekesebb lesz az összhatás. Főleg ha egy kis glamourt is viszünk a szettbe, például glitteres slip on formájában.

10 megjegyzés:

 1. The first and third outfits are my favorites! <3

  Have a nice day!

  xoxo,
  SHAIRA
  www.missdream-girl.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. These essentials are amzing, love the first combo.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. I really love your outfit ideas!! Nice post!!
  Love,
  Kisses and hugs from www.trangscorner.com {a lifestyle, fashion, beauty, and food blog}

  VálaszTörlés
 4. Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy szinte lehetetlen megszabadulnom a kötött pulcsiktól már ősz elejétől fogva, egyszerűen nehezen veszem rá magam bármi másra. A negyedik szettet imádom, talán idén bevállalok valami hasonlót én is. Nagyon tetszik a poszt (és az egész blogod is), így tovább!
  Nem olyan régen kezdtem én is a blogolást, ha van egy kis időd és kedved, akkor nézz rá: https://littlemissf0xy.wordpress.com
  Legyen szép napod! ☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :)
   jaj, máris nagyon jó a blogod, rendszeres olvasód leszek! xx

   Törlés

La Papillon Noire © 2014