2015. július 25., szombat

Autumn Essentials

2015. július 25., szombat
You all know I'm not actually in love with summer and hot weather, but I absolutely adore autumn. I have much more chances to combinate my clothes with each other, you know, coats, tights, coloured boots and funky bags. (Because why does it make sense if it isn't original?)
As summer is almost over finally (it was a bit boring for me), my trip in PARIS is coming soon. I'm looking forward to wear my nice corall pink autumn coat, that I bought few weeks ago on a Zara sale. It's from the last season and it was (about) only 25 €.
I'm already planning what I'm going to wear on cooler days, so I had to make a wishlist collage again. This time, I didn't only choose from my favourite fast fashion shops, I also visited some webshops.

In autumn I always need a pair of always-on-the-go shoes, and now I chose black oxfords. I thought it would be nice to buy shiny or lacquer brouges, but I couldn't find them anywhere. A mini pastel bag is an autumn must have, too: you wear it with absolutely everything, it can be elegant or funny if you want. And  is there anything more adorable than a furry bag charm? I really really hope I'll find one in Bijou Brigitte, because this one is Fendi and costs 180 €. There's a H&M shirt on my collage that would be perfect for my lazy days, it goes with black trousers or a skirt. Ands those polka dots tights! I always wanted to have a pair of these, and now they're available in H&M. (Actually, I never really liked this shop, but this time I found so many good things: the burgundy passport holder and the trash or paper basket is from there, too.) And as August is the month of the sales, last time when I went shopping I found many items from the last season and I totally fell in love with a Stradivarius skirt. (There're some wonder-boots on the site of the store, too.) I also have some accessories: a pastel lipstick and a gold watch, both from Asos. xx

***

Néhányszor már említettem, hogy nem igazán szeretem a forróságot, inkább az őszt és a telet részesítem előnyben. Ilyenkor sokkal változatosabban lehet öltözni: hordhatsz akár mintás vagy színes kabátokat, harisnyákat vagy bohókás, szőrös táskákat.
Szerencsére a nyár hamarosan véget ér, néhány nap múlva pedig névnapom lesz, ami azt jelenti, hogy ideje beszerezni néhány őszi cuccot. Nem beszélve arról, hogy októberben Párizsba megyek. Egyébként néhány hete vettem egy rózsaszínes-korallos színű kabátot leárazáson (8.000 Ft volt, szerintem igazán megérte) a Zarában, de pulcsikra, hosszú nadrágokra, ingekre is szükségem lenne.
Összeszedtem néhány must have darabot az őszre, bár most nem csak a kedvenc fast fashion boltjaimból, hanem a legnagyobb webshopokból is válogattam.

Késő ősszel mindig szükségem van egy hétköznapi, egyszerűbb cipőre, ami kicsit jobban védi a lábamat a hidegtől, mint a balerina, de még nem csizma. Úgy gondolom, erre a szezonra tökéletes lesz a fekete oxford, amit az Asos oldaláról választottam. Szintén itt kezdtem el keresni egy pasztellszínű, vállpántos minitáskát, amire végül fehér színben bukkantam rá, ez egy River Island darab. Ha ilyen táskát vásároltok, mindenképpen szerezzetek be egy táskacharmot is, ez egy kulcstartó-féleség, amit a táskádra akaszthatsz. A H&M új kollekciójában is vannak szuper dolgok: például ez a csíkos ing, a pöttyös harisnya vagy a szemeteskuka a Home részlegről. És virtuálisan benéztem a Stradivariusba is, ahol szintén hatalmasak a leértékelések: itt találtam rá a mintás szoknyára és a csizmára, mindkettő az előző szezonból való. És végezetül néhány kiegészítő: a rúzs az Asos-ról, a hasonló színű Essie körömlakk, és az arany óra. xx
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

16 megjegyzés:

 1. These items are so lovely! I adore the skirt.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. I love your essentials! The boots are so cute! :D

  http://perlasancheza.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Thanks a lot Mia, I hope you enjoyed my post! xx

   Törlés
 4. I would definitely buy those boots!

  Heba xx || The Heba

  VálaszTörlés
 5. Those boots are gorgeous and I also love that watch!
  http://www.averysweetblog.com/

  VálaszTörlés
 6. The coat you bought in the Zara sale sounds brilliant - and what a great price! The pom pom keyring is so cute :)

  Gabrielle | A Glass Of Ice
  x

  VálaszTörlés
 7. Like you I love the Autumn. I love the leaves changing colour. I love those boots in your pic X

  http://www.leopardandspice.com/

  VálaszTörlés
 8. Lovely picks! I adore this watch!
  Dora
  www.BangsBang.com

  VálaszTörlés

La Papillon Noire © 2014