2015. április 18., szombat

INSPIRATION OF THE WEEK: The LiArs

2015. április 18., szombat
A Pretty Little Liars (Csinos Kis Hazudozók) az egyik kedvenc sorozatom. A történet egy baráti társaságról szól, akiket úgymond "irányított" egy lány, Alison. Ez a lány egy nap eltűnt, és a többiek csak másfél év elteltével tudták elfogadni a tényt, hogy Alison nem tér vissza. Ezután a lányok (Aria, Spencer, Hanna és Emily) elkezdtek SMS-eket kapni egy bizonyos "A"-től. Ez keltette azt a gyanút, hogy Alison életben van, ugyanis az SMS-ek tele voltak olyan titkokkal, amit csak vele osztottak meg...
Igazából nem hiszem, hogy lenne bárki, aki nem ismeri a sorozatot. Eddig 5 évad készült el belőle, és már megannyi elmélet született arról, hogy ki lehet "A", de ez csak később fog kiderülni. Mindenesetre izgalmas sorozat! :)
A főszereplő lányok egytől-egytől igazán stílusosak.
***
Pretty Little Liars is one of my favourite series. The story is about a group of teenagers who are "led" by a girl, Alison DiLaurentis. One day, this girl dissapeared and the others couldn't accept that she's not existing anymore. Almost two years later, the girls got their first text by a misterious "A", and it was followed by many other emails and letters. These texts were full of secrets those only Alison knew, that's why they thought that she's still alive...
I don't think that there's anyone don't know this series. There are 5 seasons, and a lot of theories about the identity of "A", but it will be released only later. By the way it's so interesting! :)
All of the girls are so stylish.

Spencer Hastings kétségkívül a csapat esze, és a legtöbb rejtély megoldója. Öltözködésében vagy az iskoláslány-irányzatot követi, vagy egyszerűen blézer-ing-farmer-oxford kombinációt visel. / Spencer Hastings is the brain of the group and the founder of the greatest ideas. In fashion she follows the student girl-trend, or just choose a blazer, a shirt, jeans and an oxford.Hanna Marin valamikor duci lány volt, akinek semmi köze nem volt a divathoz. Pár évvel később, a stílusa nőies, kedveli a magassarkút, a ceruzaszoknyát és a színes kiegészítőket. / Hanna Marin was a chubby girl without any connection with fashion. Few years later, her style is girlish, she loves high heels, skirts and colorful accesories.Aria Montgomery kedveli a művészeteket, ő egy kicsit különc lány. A stílusára jellemző a gótos beütés, a pin-up ruhák, a magassarkú szandál és a színes táskák. / Aria Montgomery is a kind of artist. Her style is a littlebit goth, she often wears pin-up dresses and high heeled sandals.Emily Fields valamikor aktív úszó volt. A hétköznapokon is a sportos vonalat követi, farmerrel, kockás inggel és tornacipőkkel. / Years ago, Emily was an active swimmer in the team of the school. On weekdays she wear sporty clothes: jeans, tees and sneakers.


Ma néztem végig az 5. évadot (várhatok júniusig a következőre), és megihletett a sorozat. / I finished the 5th season today, and I was inspirated by the series.
Szerintetek ki lehet "A"? / Any ideas about who "A" is?
xx, F

12 megjegyzés:

 1. I used to watch PLL as well but got kind of bored after 3 seasons. The style of the girls is amazing tough. Hanna is my favourite.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Yes, it's a littlebit too long and complicated but I think it worth to watch all of the seasons! I like Hanna! :) Thanks for your comment! xx

   Törlés
 2. I really like the sketch, very nice! Great collection of their styles. They really showcase a range of styles on this show.

  Katie
  http://www.theaisleofstyle.com

  VálaszTörlés
 3. Super, love the style :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 4. Very cute sketch.
  I love them esp how they wear such outfits.
  XO

  Check my new post.
  The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin

  VálaszTörlés
 5. When I used to watch that show my favorite thing was seeing all of their outfits!

  xxx
  Camilla
  http://avenuecamilla.com

  VálaszTörlés
 6. I need to start watching the show, so many people talk about it! They are all super stylish :)

  Hannah x | hannatalks

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. thank you very much Hanna, I know they are! xx

   Törlés

La Papillon Noire © 2014