2015. március 6., péntek

INSPIRATION OF THE WEEK: Audrey Hepburn

2015. március 6., péntek
Arról már beszéltem korábban, hogy nemrég láttam az Álom luxuskivitelbent, és nagyon tetszett. Audrey Hepburn stílusa csodálatos! Kora egyik meghatározó alakja a divatban, mostanában pedig a követendő példa az öltözködésemben. Kedveli a hatalmas napszemüvegeket, a kalapokat és a nyakékeket. Ő volt az, aki rádöbbentett, hogy egy nő nadrágban is nézhet ki kifogástalanul, ha a megfelelő kiegészítőkkel párosítja. Jó kapcsolatot ápol Hubert de Givenchy-vel, gyakran viseli a ruháit. (Például az egyik leghíresebb ruhája, a '61-es, fekete darab is a híres divattervező munkája.) Rengeteg idézet származik tőle, csodálatos nő volt.
Tegnap megnéztem a Római vakációt is. Fekete-fehér film, Audrey egy hercegnőt alakít benne, akinek hirtelen elege lesz a királyi bánásmódból. Kiszökik a palotából, és bóklászni kezd Rómában, közben pedig találkozik valakivel, aki nagyon fontossá válik neki.
***
I told you that I recently watched the movie "Breakfast at Tiffany's", and I really loved it. Audrey Hepburn's style is amazing! She was a fashion icon in her age, and nowadays she's my idol in clothing. She loves huge sunglasses, hats and jewelleries. She was the one who made me realize that woman can be perfectly dressed even in pants, if she compares it with the good accesories. She had a friendship with Hubert de Givenchy, she often wore his clothes. (For example her most famous dress, the black one from '61, was a Givenchy one.) There are a lot of quotes from her, she was a nice women.
Yesterday I watched Roman Holiday, too. It's a black and white movie, Audrey is a princess in it, who had enough of royalty. She broke out from the palace and have a trip in Rome, with an amazing man.
xx, F

10 megjegyzés:

 1. Stunning woman! Love her style (of course)

  Dora
  https://thebangsbang.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. Audrey has such an amazing style.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. She's one of my inspiration too.
  She doesn't seek perfection but she looks perfect.
  XO

  Check my new post.
  http://thebandwagonchic.blogspot.ae/

  VálaszTörlés

La Papillon Noire © 2014