2015. február 6., péntek

INSPIRATION OF THE WEEK - Blair Waldorf

2015. február 6., péntek
A múlt héten végignéztem a Gossip Girlt, iszonyú jó volt! (És igen, senki ne mondjon semmit, de azt tervezgetem, hogy ma este újrakezdem... Nem tudok nélküle élni.) Szóval mára egy különleges bejegyzést hoztam, a kedvenc szereplőmről.
Blair Waldorf a manhatteni elit királynője. Szinte már példaképként tekintek rá, nem csak divatügyben, amúgy is. (Lehet példakép valaki, akinek a kedvenc időtöltése az ármánykodás?) Egyszerűen imádom őt, igazi Blairnek érzem magam, a telefonom tele van az idézeteivel, a vázlatfüzetem pedig Miss Waldorf inspirálta outfitekkel.
Queen B nagyon szereti a szoknyákat, a magassarkúkat, és természetesen a hajpántokat, ez az évek során védjegyévé vált. Általában drága designer darabokban láthatjuk. A megjelenése mindig tökéletes, a haját általában behullámosítja vagy feltűzi.
Aki még nem ismeri a Gossip Girlt, sürgősen kezdje el nézni! Néhány rész után olyannyira beleéled magad a sorozatba, hogy abba sem tudod majd hagyni. Mindenkinek ajánlom, egyszerűen fantasztikus!
A stílusával bárki királynő lehet, igaz, nem az Upper East Side-on, de itthon igen. Egy dolog van, amit észben kell tartanotok: a tökéletes kiegészítő maga Chuck Bass!
***
Last week I watched the last episode of Gossip Girl... It was fantastic! (I really miss it, so I decided to start it again today. I can't live without it!) So today's post will be a special with, I am going to introduce you my favourite character.
Blair Waldorf is the queen of Manhattan's elite. She is my hero, but not only in fashion. (Can I choose a hero who loves intriguing and mainpulating?) I adore her, I think I'm a typical Blair, my phone is full of her quotes, and my sketchbook is full of drawings inspirated by her.
Queen B really loves skirts, high heels and headbands, of course. We often see her in expensive designer clothes. Her look is always perfect, her hair is frequently curly or in a bun.
With her style everybody can be a queen, only not in the Upper East Side. There's only one thing you have to think about: Chuck Bass is the perfect accessory! 

Készítettem egy montázst Blairről, és a kedvenc összeállításaimról. A háttérben pedig New York, az első számú Dream City-m. / I made a montage about Blair and my favourite outfits by her. And New York is in the background, my number one Dream City.
xx, F

2 megjegyzés:

La Papillon Noire © 2014